Planer om en «Pumptrack» (offroad sykkelbane)

Ved det nedlagte barneparkhuset (nedenfor bananblokken) bak nr. 37- 39, planlegger Oslo Kommune via Groruddalsprosjektet og bygge en pumptrack (offroad sykkelbane/triksebane). Jobben gjøres for Oslo Kommune, bydel Grorud ved Hans Alexander Mangen.

I den forbindelse ønsker kommunen å foreta en befaring med de som bor i området, og de som kommer til å bruke pumptracken. Ifølge Mari Tharadsen fra Bydel Grorud/Oslo Kommune heter det:  – «Det blir idémyldring og vi setter veldig pris på om det kommer innspill om ønsker som vi kan ta med oss til tegnebrettet. Veldig kjekt om noen barn og ungdom har lyst å stille opp».

Hun ber alle som er interessert i å gi beskjed til Roald Eidsheim på epost roald@rekkje.no om man ønsker å delta.

Dette området tilhører for øvrig kommunen slik at de benytter dette som de ønsker, men ligger som de fleste vet rett inntil vårt borettslag. Området er som vist under. Her er link til google maps

PS: Iflg. eksperter er en pumptrack en bane hvor du skaper fart ved å bevege deg i pumpende bevegelser gjennom banen. De opprinnelige pumptrack’ene ble gjerne bygget av jord, sand eller tre, og dermed stort sett begrenset til terrengsykler.